Zomer trends 2015

De zomer is al een tijdje geleden begonnen. Maar het is nog niet te laat om een bericht te plaatsen over alle zomer trends van 2015! Er zijn best wel veel dingen die op dit moment in zijn. Ik zal proberen om er zoveel mogelijk op een rijtje te zetten en er dan wat informatie over te schrijven. Niet iedereen vind deze dingen even leuk maar heel veel wel. Er zijn altijd wel wat mensen die hun eigen stijl hebben.

 

Skater skirts: skater skirts zijn rokjes die strak om je taille zit en dan steeds wijder worden. Lekker zwierend en los! De rok hoort tot ongeveer iets boven je knieën te zitten.

Krop tops: Krop tops zijn nu ook helemaal in deze zomer. Dat zijn shirtjes die meestal strak zitten en ongeveer tot je navel komt. sommige zijn korter en andere weer iets langer.

Hoofdbandjes: Hoofdbanjes zijn zo schattig! Met bloemetjes, strikjes, kraatjes, overal kun je ze nu krijgen. Ze zijn er in alle kleuren! Je kunt ze met elke outfit wel combineren!

Nike air max: Tja… de nike air max heeft de laatste tijd bijna iedereen wel. Dat zijn schoenen waar in de zool een kleine airbag in zit! Daar ku je heel fijn op lopen en ze zien er ook nog eens leuk uit.

Plateau zolen: Heel veel schoenen in de winkel hebben nu plateau zolen. Het ziet er leuk uit en dan ben je meteen een stuk groter (handig voor degene die een beetje klein zijn)

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die in zijn maar ik heb geen zijn om uren lang te schrijven en jullie zouden dat vast niet gaan lezen omdat het te lang is

XXX


Geef een reactie